LIEFS VOOR ZAKELIJKE VIDEO'S

Tegenwoordig is er steeds meer aandacht voor de cultuur en sfeer binnen een bedrijf. Als werknemers met plezier naar werk gaan, zorgt dit er voor dat medewerkers op termijn goed presteren en ambitieus blijven. De samenwerking en dynamiek tussen de collega’s is uiteindelijk the key tot succes. Met een video van Liefs zal er meer emotionele binding met het bedrijf en onderling ontstaat. Het brengt de samenwerking en de cultuur op een hoger en dieper niveau wat voor de collega's en voor de doelen van uw bedrijf een voordeel is!

Een Liefs video zakelijk inzetten

  • Cadeau video voor een collega of medewerker
  • Bedank video voor klanten of personeel

THEMA'S

Hoe werkt Liefs?

Wij komen bij u langs en regelen alles van A tot Z! Het enige wat u hoeft te doen is een video bestellen en een hoekje voor ons vrij maken. Wij komen met minimaal twee personen om de draaidagen in kannen kruiken te verzorgen. De werknemers zitten om de beurt zo'n twintig minuten voor onze camera en beantwoorden onze vragen. Wij bespreken van tevoren welke tone of voice de video moet bevatten, hier passen wij onze vragen op aan. Na de draaidagen beginnen wij aan het editten. Wij knippen en plakken de mooiste of grappigste aan elkaar wat zorgt voor een waardevolle video. Wij zorgen dat u op de afgesproken datum de video in uw bezit heeft, zodat u uw werknemer of bijvoorbeeld zakenrelatie kunt verassen met een waardevolle video van Liefs!

TARIEVEN

De prijzen die Liefs hanteert staan beschreven in de afbeelding hieronder. Deze prijzen zijn gebaseerd op video's die worden opgenomen op een locatie naar wens zodat de opnames kunnen plaatsvinden tussen de bedrijven door.

De video wordt standaard verstuurd via de mail zodat deze voor iedereen gemakkelijk te bekijken is. Wilt u toch liever de video als een tastbaar cadeau geven? Liefs biedt de mogelijkheid om de video als tastbaar cadeau te geven in de vorm van een USB-stick. De USB-sticks van Liefs worden daarnaast feestelijk verpakt afgestemd op de desbetreffende gelegenheid.

USB-sticks
Back to Top