OVER LIEFS

Bij een bijzondere gelegenheid hoort natuurlijk een bijzonder cadeau, maar dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Liefs helpt jou aan hét originele, onvergetelijke cadeau wat niet alleen leuk is om te krijgen, maar bijna leuker is om te geven.

Liefs biedt het unieke en persoonlijke cadeau in de vorm van een video. Deze video is een compilatie van alle vrienden, familie en/of collega's van de desbetreffende persoon. Deze video zal worden opgenomen in de studio van Liefs of op een locatie naar wens. Om ervoor te zorgen dat alle dierbaren in de video voorkomen hanteert Liefs meerdere opnamedagen. Deze opnamedagen worden in overleg vastgelegd. Tijdens de opnames zullen we gedachten vastleggen en herinneringen ophalen, maar zullen we ook kijken naar de toekomst om uiteindelijk de mooiste en leukste verhalen te bundelen tot een persoonlijke video.

WIE ZIJN WIJ?

Liefs bestaat uit vijf enthousiaste en creatieve meiden tussen de 19 en 22 jaar. Momenteel studeren wij allen aan de opleiding Media, Informatie en Communicatie en vonden we het tijd om onze vaardigheden uit te oefenen in de praktijk. Binnen ons team zijn we gespecialiseerd op veel verschillende gebieden, maar delen we allemaal de passie voor videografie. Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze dierbaren weten wat ze voor ons betekenen. Vanuit deze combinatie is in 2019 Liefs ontstaan.

ONS TEAM

FLOOR (20)

VIVIAN (21)

ELINE (19)

LIANNE (22)

YVANCA (19)

Back to Top